Avancerade Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling med AHA syra Glycopeel PRO:

60 minuter, 495 kr.

Slipande AHA-syra pensling som gör huden helt ren och slätare. Lämplig för dig med tjockare hud, grovare porer och ojämn hud. Slätar även ut rynkor. Behandlingen innehåller portömning och kan göras som kurbehandling.

**Rekommenderas därefter 1 gång i veckan

AHA syra Glycopeel PRO:               

Express, 30 minuter, 350kr.

Rengöring, hudanalys, AHA syra, Mask, Kräm.

Energigivande, Djuprengörande ansiktsbehandling, Energizing Intensive Treatment with Siberian Ginseng:-  

60 minuter, 795 kr.

Denna djuprengörande ansiktsbehandling ger huden ett helt nytt ljus och bygger upp motståndskraften med hjälp av Sibirisk Ginseng. I behandlingen ingår portömning, energimassage, avslappningsmassage. Behandlingen är till för alla hudtyper och åldrar och har inga kontraindikationer.

Lyftande och rynk-korrigerande ansiktsbehandling, IT Youth treatment:-
90 minuter, 850kr.

Den ultimata och mest kompletta av behandlingar mot åldrande. Behandlingen ger ett snabbt, långverkande och unikt resultat. I behandlingen ingår rynk-korrigering, anti-age massage, lyft och förbättring av elastin och kollagenvävnad. Lämplig behandling från 25 år och uppåt. Behandlingen kan även tas i kur om 4 gånger och reducerar din ålder med 6 år, vetenskapligt bevisad effektivitet.

Intensiv återfuktande Ansiktsbehandling, Hydra3 Ha IT treatment :-

90 minuter, 795kr.

Det senaste på tekniken av trippel hyaluronsyra gör denna behandling svårslagen! Upp till 71 % återfuktning på bara en enda behandling. Hydra 3 Ha är en unik lyxbehandling med mycket avkopplande massage för alla människor i alla åldrar, alla hudtyper även fet hy. En pärla man inte får missa, huden blir slät och kraftigt återfuktad och ser betydligt yngre ut.