Reseintyg COVID-19

Cleopatra Medical Center erbjuder PCR-provtagning för COVID-19 tillsammans med TATAA Biocenter www.tataa.com som använder TATAA Grand Performance SARS-CoV-2 Detection kit (CE-IVD). TATAA Biocenter är ackrediterad enligt ISO17025.

COVID-19 PCR är ett mycket tillförlitligt test som utesluter eller konstaterar pågående infektion. Det visar om man har viruset SARS-CoV-2 (COVID-19) i kroppen eller inte. Det här testet är samma som används på alla svenska sjukhus. Vi följer alla rekommendationer från Folkhälsomyndigheten (FHM) ”Nationella strategi för diagnostik av covid-19”.

Intyget för resor inom EU och även utanför EU www.coronapassport.se utfärdas om testet är negativt. Intyget följer de specifika rekommendationer av resmålets land. Med detta test och intyget kan resanden verifiera att hen inte hade påvisbar smitta.

Testet behöver tas 1-2 dagar innan den planerade utresan. Om du inte är säkert på vilken tid som du behöver boka, kan du skicka till oss ett SMS till 0739384210 med din resedatum och vi bokar dig på den tid som passar dig.

  • Pris 1300 kr
  • Garanterat svar inom 24 timmar.
  • Intyget är på engelska, signerat och stämplat av legitimerad läkare.
  • Du måste vara symtomfri för att testa dig.

Antigentest med reseintyg

Testet tas via ett näsprov och påvisar ett specifikt protein som utgör en del av virusets kapsel.  Speciella länder behöver att testet tas 4 timmar före resan.

Det medicinska intyget är skrivet på engelska, och signeras och stämplas av legitimerad läkare. Intyget visar att du sannolikt inte har en pågående covid-19-infektion just nu.

Det kostar 500 kr.

Snabbtest för antikroppar mot Covid-19 ( gäller inte för reseintyg)

Vi erbjuder även tester för antikroppar mot coronaviruset om det behövs. Testet visar om man har varit smittad och fått antikroppar mot corona virus (SARS-CoV-2).

Testet är ett kapillärblodprov (stick i fingret med en skonsam, automatisk nål). Provtagningen tar ca 5 minuter och svaret kommer 10–15 min senare.

Pris: 500 kr