Fotvård

Vi erbjuder både medicinsk- och traditionell fotvård.

Våra fötter är den del av vår kropp som bär oss dit vi vill komma. De ger oss möjligheter att uppleva saker och anses även vara ”rotsystemet” till hela kroppen. Yttre och inre påfrestningar kan orsaka deformering av både nagel och hud, vilket kan leda till svampangrepp och hudförändringar. Det är därför viktigt att så tidigt som möjligt upptäcka, förebygga och behandla dessa åkommor.

Att rå om dina fötter är en investering i din hälsa. Mycket värk och smärtor från framförallt ryggen lindras om du regelbundet ger rätt vård till dina fötter. Vid ditt besök hos oss får du professionell hjälp med ditt fotproblem. Du får även råd och tips för hur du själv behandlar dina fötter hemma.
Hos oss hittar du fotriktiga behandlingar som tar dig och dina fötter till en ny nivå. Vi ger även råd angående Diabetes-, Psoriasis- och Reumatiska fötter, samt inlägg och avlastningar.
I våra fotvårdsbehandlingar använder vi oss utav pedicare -svensk professionell fotvård och vår Medicinska Fotterapeut är även utbildad undersköterska med gedigen kunskap om diverse fotproblem. Varmt välkommen hit till oss!

Vilka behandlingar?

Medicinsk Fotvård:  Tid: 50 min
, Pris: 450 :-

En korrigerande behandling som behandlar just ditt specifika problem. Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Naglar och nagelband klipps, eventuella liktornar, nageltrång, förhårdnader, häl-sprickor, kartnaglar, svamp och vårtor behandlas. Fötterna filas och avslutas sedan med en skön och avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och självläkning.

Tips: Här kan du som besväras av envisa vårtor uppgradera din behandling med Cryoterapi – frysbehandling som effektivt och säkert avlägsnar besvärande vårtor. Fr. 250:-

Vårtbehandling med frysning, Tid: fr. 30 min,
 Pris: fr. 400 :-

Detta är en effektiv och smärtfri behandling mot vårtor med hjälp av kryoterapi. Vi använder Dermapen Cryo som är en säker och trygg behandling. Vid frågor, kontakta vår Medicinska Fotterapeut och Undersköterska Sara.

Fotvård Friskvård (Klassisk pedikyr), pris enl ök.

Fotvårdsbehandlingen för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Här tar vi hand om dina fötter och ger en komplett behandling. Vi startar med ett fotbad, därefter klipper och filar vi naglarna, tar bort förhårdnader och mjukgör hård hud. Vi avslutar med en härlig fotmassage!
Uppgradering: Lägg gärna till valfritt nagellack & nagellackning till din fotvårdsbehandling! +150kr