Skönhetssprutor

Skönhetssprutor är en metod för att effektivt, säkert och hållbart släta ut veck och rynkor i ansiktet samt för att förstora läpparna. Hyaluronsyra är en fuktbindande sockermolekyl som finns naturligt i huden. Den har förmågan att binda fukt och ger en stötdämpande effekt i huden. Kroppens egen produktion av hyaluronsyra avtar med åldern. Hyaluronsyran kan injiceras i olika områden i kroppen, ffa ansiktet och läpparna.

Det finns flera företag som producerar skönhetssprutor. Vi använder olika märken ffa Restylane och stylage.

Restylane skapades för att släta ut oönskade rynkor, föryngra och återge huden förlorad volym och ge ansiktet och läppar mer markerade drag. Resylane produkterna är anpassade för användning i olika område i kroppen. Restylane Volume, Restylane Refresh, Restylane Vital, Restylane perlane, Restylane SubQ. Vi väljer den form som passar området och åkomman.

Stylage har flera produkter som är anpassad för olika områden. Special Lips är en speciell produkt för läppar. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende. Stylage Hydro och Hydro Max används för att behandla torrhetsrynkor, återfukta och vitalisera all typ av hud i ansiktet, runt ögon och på dekolletage och händer. Stylage XL och XXL återskapar volym i framför allt kinder och haklinje samt modellerar näsor.